Zekerheden

Zowel u als koper als ook de verkoper heeft zekerheid. Verkopers staan net als kopers ook niet te springen om in goed vertrouwen te handelen met onbekenden. De koper is huiverig om vooraf te betalen omdat er altijd rekening gehouden wordt met malafide verkopers maar dat geldt net zo voor verkopers. Zij zijn nauwelijks tot niet bereid aankopen op te sturen zonder eerst betaald te krijgen

Pakket Zeker biedt dus feitelijk zekerheid voor beiden partijen.

Levert een verkoper bijvoorbeeld niet dan krijgt de koper zijn geld natuurlijk volledig teruggestort. Bij een malafide koop hoeft een koper dus niet achter de verkoper aan om zijn geld terug te krijgen. Een volgende zekerheid voor de koper is dat de koper een deugdelijk product ontvangt. Is dit niet zo dan kan de koper het product terug sturen en krijgt de koper zijn geld tevens volledig teruggestort.

Is de verkoper bonafide en levert de verkoper het beloofde product in goede staat dan is de verkoper tevens gegarandeerd van het ontvangen van het aankoopbedrag. Dit bedrag wordt namelijk op rekening van de verkoper overgemaakt na levering en ontvangst.

Pakket Zeker is dus voor zowel koper als verkoper een 100% garantie voor een tevreden transactie tussen particulieren.