Wat betaalt u?

Het tarief dat u betaalt voor onze service bestaat slechts uit de administratieve kosten die wij maken per transactie tussen verkoper en koper.

Wie van beiden deze kosten betaalt bepalen de verkoper en koper zelf. Zij kunnen deze kosten delen of de koper of de verkoper kan deze kosten op zich nemen.

De kosten bedragen slechts € 1,95.

Ter vergelijk, het verzenden van aangetekende pakketten bedraagt als snel € 8,00 of het verzenden onder rembours kost u al snel € 18,00.

Behandeling Kosten en verzendkosten

Verzendkosten: Hierin bemiddelen wij uiteraard niet. Deze zijn doorgaans voor de koper, zoals dat bij de normale gang van zaken bij online aankopen ook geschiedt. De koper en verkoper spreken dit af. Let er dus wel op dat de koper zorgt bij het afgesproken bedrag dat deze inclusief de (eventuele) verzendkosten is.

Kosten: Wij brengen slechts de administratiekosten in rekening. Deze kosten dient de koper dus ook mee te nemen in het bedrag dat hij dient te betalen. Indien de verkoper de kosten op zich neemt dan brengen wij deze kosten in mindering in het te overmaken bedrag. Indien koper en verkoper de kosten delen dan spreekt het voor zich dat de koper de helft in zijn te overmaken bedrag opneemt en de verkoper dan de helft van onze kosten in mindering krijgt bij het door ons over te maken bedrag.

Transparant, gegarandeerd en zonder addertjes onder het gras!