Informatie

Alle persoonlijke informatie wordt versleuteld verstuurd en door Pakket Zeker 'nooit' opgeslagen. Wij delen ook geen informatie met derden.

Gebruik

Bij het gebruik van deze website en onze dienst stem je in met de gestelde voorwaarden. Ook accepteer je het gebruik van cookies die wij slechts en enkel gebruiken ter verbetering van onze website.

Bescherming

Door het gebruik van SSL is onze website veilig in gebruikt en tevens gecertificeerd voor het versturen van versleutelde gegevens.

Financieel

Wij zien uw betaalgegevens niet in en wij kunnen ook op geen enkele wijze uw bankgegevens en beveiligingen inzien. Onze financieel beheer wordt door Mollie BV gefaciliteerd. Dit gebeurt in een veilie omgeving op de servers van Mollie zelf.

Beheer gelden

Wij beheren de gelden van de koper en of verkoper niet, deze worden slechts tijdelijk vastgehouden om na ontvangst van de koper de verkoper te betalen of bij geen (deugdelijke) levering de koper zijn aankoopbedrag te retourneren.

Kosten aan Pakket Zeker

De enige kosten die u maakt zijn onze administratieve kosten. Betalingen aan de verkoper zijn altijd 100% gegarandeerd mits deze nakomt wat hij of zij is overeengekomen met de koper.

Contact

U kunt op diverse wijzen met ons in contact treden. Dit kan per e-mail (info@pakketzeker), het contactformulier op deze website of telefonisch. Uiteraard kunt u ook per reguliere post ons aanschrijven.