In 5 minuten geregeld!

U als koper wordt door verkoper gevraagd de kosten voor de aankoop over te maken op zijn of haar rekening. Doorgaans is dit de wijze waarop een aankoop online tot stand komt tussen particulieren. U als koper vindt op Marktplaats, Facebook-verkoopsite of anders een product dat u graag wilt kopen. Denk hierbij aan alle aanbod wat per pakket verzonden kan worden.

In de praktijk blijkt vaak dat nu precies dat product niet om de hoek wordt aangeboden en u als koper niet even 1-2-3 naar de verkoper kan toerijden om de koop te sluiten. Verzenden van de producten is dan gewenst. Echter wilt de verkoper natuurlijk eerst betaald hebben alvorens te verzenden. Dit laatste is nu net waarvoor u als koper voor waakt. En terecht!

"Alles goed en wel, maar krijg ik het product wel geleverd?". "Is de verkoper te vertrouwen nadat ik betaald heb?". Vragen die ons allen bekend zijn in deze situatie.

Wij als intermediair bieden hierbij de perfecte oplossing!

U als koper meldt de gewenste aankoop bij ons aan. U bent met de verkoper overeengekomen om Pakket Zeker te gebruiken en de verkoper heeft u inmiddels alle gegevens bekend gemaakt die u normaal ook wenst te weten alvorens geld over te maken naar de persoon in kwestie. Nadat u via het formulier alles heeft ingevuld ontvangt u van ons bericht. Wij verifieren de verkoper en manen de verkoper het pakket te leveren zodra de betaling is ontvangen.

De betaling doet u echter niet aan de verkoper maar aan ons. Zodra wij de betaling ontvangen hebben brengen wij de verkoper op de hoogte. Deze verzendt zijn pakket naar u. Op het moment de u het pakket heeft ontvangen meldt u dat bij ons. Hierna maken wij het aankoopbedrag over aan de verkoper.

Geef malafide verkopers op internet geen kans meer!